Zapraszamy ;) http://www.rumunskamuza.pun.pl
początkujący fan
OMG
Zaraz padnę ze śmiechu!!!! Wyobraź sobie jak Dan obrywa nadgnitym jabłkiem
Jestem pewna że Dan temu chłopaczkowi potem tak z laczka pociągnął, że mu łeb odskoczył i się do ogniska poturlał
Zazrdoszczę tej dziewczynie (oczywiście nie tego że mogla jabłkiem dostałć, tylko że z Danem tańczyła
).
oh ten Nasz Dan xD
a nie wiem czy to prawda ale kiedyś już dawno za czasów o-zone czytałam że Dan lubi czekolade mleczną....za to tez już dawno ale troche mniej dawno:P czytałam że Dan nie lubi słodyczy:P
hmmm...zastanawiam sie która wersja jest prawdziwa :P
początkujący fan
Musi lubieć. Każdy lubi:) Nie wierzę że nie lubi
Nie wiem czy już to widziałyście, ale możecie rzucić okiem :P
http://www.youtube.com/watch?v=neOPEBAg … re=related
To musiało boleć
ja ta blizne widzialam juz dawno ale nie bylam pewna czy to blizna czy coz mi sie przewidzialo hehe ale widze ze jednak.. biedny Dan ale to facet to wytrzyma
a ja niewiem jak sie mozna pajakow bac
ja tam pajaczki na reke ciore
a ta woda to moze jego sposob na figure?
Magda napisał:
Dan Balan w kilku słowach: wrażliwy, można na nim polegać, ma poczucie humoru.
Dan ma 1,90 m wzrostu.
Lubi szczerych ludzi, a nie lubi zdrady.
Jego ulubiony film to "Taksówkarz", a aktor Robert De Niro.
Jego ulubiony kolor to czerwony a potrawa to kurczak z sałatą
Jego pierwszy pocałunek był w wieku 13 lat xD
Jego idole to :Michael Jackson i Sting
Jego grupa krwi to BRH-
Dracool'ca Balan napisał:
Tak, wiem o pająkach (słodkie, małe, kudłate bestyjki
), o wodzie z cytryną tez czytałam (zawiodłam się bo ja rano wolę sobie kawkę wypić, ale w woda z cytryną też dobra
). Z tą blizną to ciekawa historia. Podobno był wtedy w 9 klasie (czyli kończył gimnazjum) i jacyś niezbyt uprzejmi 'koledzy' chcieli mu zabrac pieniądze. Mam nadzieję, że im dokopał
.
Czytałam tez że gdy był na obozie (pewnie sportowym) to zrywał swoich znajomych bladym świtem i uczył ich sztuk walki. (???? Pewnie karate ????) Na tym obozie również pierwszy raz całował się z dziewczynąa jego konkurent rzucał w nich jabłkami gdy tańczyli
![]()
(Ach, te dzieci....
![]()
)
Też to czytałam, ktoś kiedyś to zamieścił na oficjalce i Ciska napisała coś, że to bzdury, ze nie wirzyć we wszystkie historie wyssane z palca, więc nie wiem, czy w to wierzyć xD